Ugrás a tartalomra

Szombaton nyílt nap a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán

2023.03.09
11:50
2023.03.09
16:26
Forrás
Pannon RTV
Március 11-én 10 és 14 óra között azokat a fiatalokat várják, akik informatikusnak, gépész-, mechatronikai- vagy villamosmérnöknek, illetve mérnöki menedzsernek tanulnának a középiskolai tanulmányaik elvégzése után.

Az érdeklődök és szüleik is elbeszélgethetnek a hallgatókkal és a tanárokkal, betekinthetnek a tanintézmény laboratóriumaiba, tantermeibe, beülhetnek a hallgatói kuckókba, sőt egyes vezető IT vállalat képviselőivel a karrierépítésük lehetőségeiről is beszélhetnek.

Fürstner Igor, igazgató, Szabadkai Műszaki Szakfőiskola: „A nyílt nap jelentősége az, hogy ne csak abból tájékozódjanak, amit esetleg az interneten olvastak, amit a rádióban hallottak, vagy esetleg a tévében, újságban láttak, hanem, hogy a helyszínen megérezzék, hogy ez tényleg hogy néz ki, milyen felszerelés van, kik azok az emberek, akikkel találkozni fognak, kik azok a tanárok, akik tanítani fogják őket. A helyszínen első kézből megtudhatják, hogy mi vár rájuk, milyenek a lehetőségek, természetesen milyenek a kötelezettségek.”

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Fürstner Igor
nyílt nap

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.