Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A szülők is megtekinthetik a gimnázium felújított épületeit Zentán

2018-11-27
13:55
2018-11-27
14:03
Forrás
Pannon RTV
Fogadónapra várják a tanulók szüleit a zentai Egészségügyi, a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola, valamint a Zentai Gimnázium illetékesei. A fogadónap november 29-én, csütörtökön 17 órakor lesz.

A szülőknek lehetőségük nyílik megtekinteni a gimnázium felújított épületeit, mielőtt a diákok visszaköltöznének és birtokukba vennék. Az eseményen többek között jelen lesz Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere, Perpauer Attila, a Községi Tanács oktatással és művelődéssel megbízott tagja, továbbá az oktatási intézmények igazgatói is.

A gimnázium épülete az elmúlt hónapok során a szerb és a magyar kormány támogatásával teljes körű felújításon esett át, valamint új szárnnyal is bővült.

Zenta
gimnázium

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.