Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Szugony Tibor

A szűrővizsgálat fontossága

2023.02.02
21:01
Forrás
Pannon RTV
Torontálvásárhelyen ellenőrizték a lakosság egészségét.

Az ingyenes szűrővizsgálat fontosságáról győződhettek meg a torontálvásárhelyi lakosok az elmúlt hét végén, amikor a magyarországi Katolikus Karitász Orvosmissziójának tagjai fogadták őket a helyi Moša Pijade Általános Iskolában.

A két nap folyamán több mint háromszázan – közöttük 120 gyermek esett át különböző előzetes vizsgálaton.

szűrővizsgálat
Közügyek
Torontálvásárhely

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.