Ugrás a tartalomra
Pixabay - illusztráció

Támogatják a sokgyermekes munkanélküli édesanyákat

2020-01-15
13:05
Forrás
Pannon RTV
Háromszáz millió dinárt fordít a tartomány erre a célra.

Az idén is támogatja a három- és a négygyermekes munkanélküli anyákat a tartományi kormány. Az anyagi juttatás havi 15 000 dinár. 2019-ben 657 munkanélküli édesanya részesült támogatásban, becslések szerint idén még 840-en. A tartományi kormány azt tervezi, hogy a demográfiai politika ezen intézkedésére 300 millió dinárt fordít.

Az ülésen döntés született arról is, hogy 150 millió dinárt különítenek el a Vajdasági RTV belső berendezésére. Az illetékesek 28 millió dinárt hagytak jóvá a topolyai Mezőgazdasági Iskola új diákotthonába szükséges berendezések megvásárlására.

gyerek
anya
édesanya
munkanélküli
támogatás
tartományi kormány

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.