Ugrás a tartalomra
Pixabay/Aymanejed

Tartományi támogatás munkahelyteremtésre

2019-05-15
20:25
Forrás
Tanjug
Háromszáz millió dinárt ad több mint 290 munkahely megnyitására és eszközbeszerzésre a tartományi kormány.

A pénzhez 14 munkahelyteremtő cég jut hozzá, emellett 26 vállalat kap támogatást felszerelés beszerzésére. A vissza nem térítendő eszközöket a Vajdasági Fejlesztési Ügynökség hagyta jóvá. Nem először ad pénzt fejlesztésre az ügynökség. Eddig már több mint száz támogatási szerződést kötött, ezzel pedig mintegy kétezer munkahely létrehozását segítette. Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke bejelentette azt is, hogy abból a pénzből, amelyhez az újvidéki kikötő magánosítása révén jutottak, további támogatásokat is tudnak nyújtani. Több mint 500 millió dinár áll majd rendelkezésre.

munkahelyteremtés
Igor Mirović

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.