Ugrás a tartalomra
Pixabay/ladyJO

Tartományi támogatás munkanélküli anyáknak harmadik és negyedik gyermekük után

2021-01-20
13:35
Forrás
Közlemény
Az 1300 jogosult anya két éven át kap 15 ezer dinárt havonta.

A Tartományi Kormány döntése alapján minden munkanélküli anya harmadik és negyedik gyermeke után két éven át havi 15 ezer dinár támogatásra jogosult. Vajdaságban 2021-ben 1300 ilyen anyát vettek nyilvántartásba, erre a célra pedig 234 millió dinárt különítettek el.

A Tartományi Kormány ülésén döntés született arról is, hogy a Verbászi Közkórház mozgó radiográfiai eszközt kap majd, amelynek beszerzésére 4,8 millió szánnak tartományi forrásokból.

tartományi kormány
támogatás
többgyerekes
édesanya

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.