Ugrás a tartalomra
puma.vojvodina.gov.rs

Tartományi támogatások Kúla községnek

2021.02.26
17:29
2021.02.26
17:41
Forrás
Közlemény
Az elmúlt öt évben a község területén mintegy 30 millió dinárnyi befektetés valósult meg az oktatás terén.
puma.vojvodina.gov.rs

Munkalátogatást tett Kúlán Szakállas Zsolt tartományi kormányalelnök és oktatási titkár. Valka Károly polgármester-helyettessel folytatott tárgyalásán arról egyeztek meg, hogy folytatják az együttműködést az oktatási intézmények felújítása kapcsán. Az elmúlt öt évben a község területén mintegy 30 millió dinárnyi befektetés valósult meg az oktatás terén. Megtekintették a helyi Petőfi Brigád Általános Iskolát, amely 2020-ban kapott a tartományi költségvetési tartalékokból 2,2 millió dinárt nyílászárók cseréjére. Szakállas Zsolt ezt követően megtekintette a Népkör Magyar Művelődési Központ felújított épületét is.

puma.vojvodina.gov.rs
Kúla
Szakállas Zsolt
Valka Károly
tartományi
oktatás
titkár

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!