Ugrás a tartalomra

Tartományi támogatások Kúla községnek

2021.02.26
17:29
2021.02.26
17:41
Forrás
Közlemény
Az elmúlt öt évben a község területén mintegy 30 millió dinárnyi befektetés valósult meg az oktatás terén.

Munkalátogatást tett Kúlán Szakállas Zsolt tartományi kormányalelnök és oktatási titkár. Valka Károly polgármester-helyettessel folytatott tárgyalásán arról egyeztek meg, hogy folytatják az együttműködést az oktatási intézmények felújítása kapcsán. Az elmúlt öt évben a község területén mintegy 30 millió dinárnyi befektetés valósult meg az oktatás terén. Megtekintették a helyi Petőfi Brigád Általános Iskolát, amely 2020-ban kapott a tartományi költségvetési tartalékokból 2,2 millió dinárt nyílászárók cseréjére. Szakállas Zsolt ezt követően megtekintette a Népkör Magyar Művelődési Központ felújított épületét is.

Kúla
Szakállas Zsolt
Valka Károly
tartományi
oktatás
titkár

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.
13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.