Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Téliesre vált a tavasz térségünkben is

2020-03-24
06:42
2020-03-24
12:45
Forrás
Rhmz
Intenzív havazás kezdődött tegnap este, ma és holnap pedig további csapadék várható.

Délutánonként csepergő eső, egyébként hó formájában. Szerbiában a hegyekben és a keleti országrészben akár 20-40 centiméteres hótakaró is kialakulhat, az ország többi részén 10-15 centiméterre lehet számítani. A hószállingózás, az enyhébb órákban havas eső ma szinte egész nap kitart, szerdán várható, hogy fokozatosan megszűnik. A hőmérséklet -2 és +2 fok között alakul. Az utak az olvadás miatt jól járhatók, a hófúvások miatt azonban közlekedjenek óvatosan. Az elmúlt hetekben már sokan lecserélték téli gumijaikat, nyári abroncsokkal ugyanakkor a havazásban, esetleges hófúvással érintett területeken nem javasolják az elindulást a szakemberek.

havazás
március
csúszós út
hófúvás

Most

08:12

Meghalt Kelly Preston

57 éves korában elhunyt Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége - közölte szóvivője a People magazinnal.
18:16

Elhunyt Szűcs Lajos

A Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója, 77 éves korában érte a halál - jelentette be a klub vasárnap.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.