Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Téliesre vált a tavasz térségünkben is

2020-03-24
06:42
2020-03-24
12:45
Forrás
Rhmz
Intenzív havazás kezdődött tegnap este, ma és holnap pedig további csapadék várható.

Délutánonként csepergő eső, egyébként hó formájában. Szerbiában a hegyekben és a keleti országrészben akár 20-40 centiméteres hótakaró is kialakulhat, az ország többi részén 10-15 centiméterre lehet számítani. A hószállingózás, az enyhébb órákban havas eső ma szinte egész nap kitart, szerdán várható, hogy fokozatosan megszűnik. A hőmérséklet -2 és +2 fok között alakul. Az utak az olvadás miatt jól járhatók, a hófúvások miatt azonban közlekedjenek óvatosan. Az elmúlt hetekben már sokan lecserélték téli gumijaikat, nyári abroncsokkal ugyanakkor a havazásban, esetleges hófúvással érintett területeken nem javasolják az elindulást a szakemberek.

havazás
március
csúszós út
hófúvás

Most

20:52, Frissítve: 20:59

Elhunyt Bill Withers amerikai énekes

81 éves korában meghalt Bill Withers, többek között az Ain't No Sunshine című világsláger szerzője és előadója. A család tájékoztatása szerint a zenész halálát szívproblémái okozták – írja a Guardian.

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.