Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián, Huszár Dániel

Teljes rendőri ellenőrzés alá kerülhet a határmenti erdős terület

2022.08.09
10:32
Forrás
subotica.com
Hamarosan teljes rendőri ellenőrzés alá kerülhet az erdős terület, és a szerb-magyar határszakasz közötti sáv - jelentette be Bojan Šoralov.

Az Észak-bácskai Körzet vezetője emellett még nagyobb rendőri jelenlétet kért a problémás szakaszokra. Šoralov szerint aggasztó, hogy hiába szedi össze a rendőrség a migránsokat és szállítja el a városon kívüli területekre, mindig újak jönnek, a beáramlásuk folyamatos. Viszont sokkal kevesebb a migránsokhoz kapcsolódó incidensek száma azóta, amióta elfogták az embercsempészek vezetőit - tette hozzá az Észak-bácskai Körzet vezetője.

rendőr
erdő

Most

13:59, Frissítve: 14:07

Zajlik a népszavazás Ukrajnában

Már csütörtökön napirendre tűzheti a moszkvai parlament a megszállt ukrán területek Oroszországhoz csatolásáról szóló törvényt az orosz állami hírügynökség szerin
13:45, Frissítve: 13:53

A jelnyelv nemzetközi napja

A siketek és nagyothallók nemzetközi hetét és a jelnyelv nemzetközi napját ünnepelték a Siketek és Nagyothallók Községközi Egyesületében Szabadkán.
13:01

Megáldották az idei termést Horgoson

Szentmisével és terményáldással ért véget Horgoson ma délelőtt a 32. Szüreti napok, a horgosi Havas Boldogasszony-plébániatemplomban. A termelők számára igazán lélekemelő élmény az ilyenkor megtartott istentisztelet.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.