Ugrás a tartalomra

A tervek szerint júniustól Görögországban is használni lehet a TAG-készüléket

2024.02.24
16:30
2024.02.24
16:37
Forrás
Tanjug
Júniustól nem csak Észak-Macedóniában és Albániában, de Görögországban is használhatják a szerb állampolgárok az elektronikus autópálya-díj fizetésére alkalmas, TAG-készüléket - mondta Goran Vesić.

Az infrastruktúra-fejlesztési miniszter a Tanjugnak azt nyilatkozta, hogy megbeszélések folynak Görögország közlekedési miniszterével a közös TAG-készülék bevezetéséről, amelyeket már nyár elejétől használhatnának a szerb állampolgárok.

Az elektronikus autópálya-díj fizetésére alkalmas eszköz egy olyan rendszer része, amelynek segítségével lehetőség van gyorsabban útdíjat fizetni az autópálya fizető kapuinál, és ezáltal el lehet kerülni a tűző napon való hosszú várakozást.

A Szerbiában vásárolt készülék Szerbián kívül Észak-Macedóniában és Albániában is érvényes.

TAG-készülék
Görögország
Goran Vesić

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.