Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

A teszteltek 60 százaléka pozitív Szabadkán

2022.01.27
09:24
2022.01.27
18:00
Forrás
subotica.com
Stevan Bakić, Szabadka polgármestere is koronavírusos.

Hétfőn még 140 esetet regisztráltak, kedden ez a szám 172-re emelkedett, míg tegnap az új esetek száma a duplájára nőtt, összesen 307 fertőzöttet regisztráltak a városban, míg az Észak-bácskai körzetben összesen 396-ot.

Rekordszámú a megvizsgált betegek száma a Harambašić utcai covid-rendelőben is. A páciensek 60 százaléka produkál pozitív eredményt a koronavírus gyorsteszten.

A rendelőre nehezedő nyomás miatt jelenleg 12 orvoscsapatot foglalkoztatnak, váltásonként hatot.

Szabadka

Koronavírusos Stevan Bakić is. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében arról ír, hogy enyhébb tünetei vannak, nincs hőemelkedése, elszigetelte magát, otthon lábadozik.

A város első embere felszólította az állampolgárokat, hogy oltassák be magukat. Tartsuk tiszteletben a védekezési intézkedéseket, vegyük fel az oltást, óvjuk egymást és egészségügyi dolgozóinkat - hangsúlyozta levelében Bakić, aki ezzel együtt gratulált Szabadka diákjainak, pedagógusainak Szent Száva napja kapcsán.

teszt
koronavírus
Szabadka
fertőzött

Most

18:18, Frissítve: 18:28

Spanyol Nagydíj - Leclerc a pole pozícióban

A világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd meg az első rajtkockából.

Népszerű