Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tippek, trükkök - környezetvédelem egyszerűen

2023.03.27
20:33
Forrás
Pannon RTV
A mai modern, felgyorsult, pazarló társadalmunkban nagy kihívást jelenthet a környezettudatosság, újrahasznosítás, szemét- és hulladékcsökkentés.

Árvizek, szárazság, erdőtüzek, éhezés, népvándorlás. Egyes vélemények szerint ezek a katasztrófák lényegében a globális túlfogyasztás, illetve az emberi tevékenység ökológiára gyakorolt hatásának következményei. A környezetvédők azt mondják, kis lépésben, egyéni szinten is sokat tehetünk, hogy csökkentsük a környezetünk terhelését.

Közügyek
környezetvédelem

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű