Ugrás a tartalomra
Pixabay

Több koszovói városban incidensek történtek

2022.12.06
16:34
2022.12.06
16:42
Forrás
Szerbiai RTV
Zubin Potok központjában több száz szerb gyűlt össze és tiltakozott amiatt, mert az önkormányzati választási bizottság tagjai a rendőrség kíséretében erőszakosan behatoltak az önkormányzati épületbe.

Két városban a szirénák is megszólaltak, komolyabb incidens azonban nem történt.

Petar Petković, a szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője nyugalomra intette a koszovói szerbeket és arra kérte őket, ne dőljenek be a provokációnak, amelynek egyedüli célja a konfliktus előidézése.

Koszovó
Zubin Potok

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.