Ugrás a tartalomra
Pixabay/padrinan

Több mint 7600 új fertőzött egy nap alatt Szerbiában

2021.09.16
15:13
Forrás
covid19.rs
Némileg csökkenőben van az újonnan beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában, az elmúlt napokhoz viszonyítva.

24 óra leforgása alatt 26 183 személyt teszteltek, közülük 7602 új fertőzöttet azonosítottak. 31-en haltak bele a betegség szövődményeibe és jelenleg 156-an szorulnak lélegeztetőgépre. Kórházban 3901 személyt kezelnek.

Dr. Predrag Kon járványügyi szakember elmondta, a napokban újra ülésezik majd a válságstáb, egyik fő témájuk pedig a védettségi igazolvány lehetséges bevezetése lesz, valamint a rosszabbodó adatok függvényében az esetleges lezárások.

koronavírus
Szerbia
járvány
COVID-19

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.