Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice/Illusztráció

Több mint kétszáz határsértővel szemben intézkedtek a magyar rendőrök a hétvégén

2020-06-01
11:36
Forrás
MTI
237 határsértővel szemben intézkedtek hétvégén a rendőrök és a katonák Magyarországon - tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható adatok szerint pénteken 117, szombaton 70, vasárnap pedig 50 olyan külföldit tartóztattak fel, akik jogellenesen tartózkodtak az ország területén. A román határszakaszon a hétvégén 7 migránst fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén összesen 598 migránssal szemben intézkedtek a rendőrök. Két héttel ezelőtt ez a szám 395 volt. Embercsempészés miatt 14 gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

migráns
illegális bevándorló
határsértés
rendőr

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.