Ugrás a tartalomra
Archív felvétel

Több órát várakoznak a kamionok a határátkelőkön

2018-10-11
12:56
Forrás
Tanjug
Több mint nyolc órát kell várakozniuk a teherautóknak a batrovcei szerb-horvát határátkelő szerbiai oldalán - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

A Horgos-Röszke autópálya átkelőnél is torlódás alakult ki, itt mintegy két órát rostokolnak a kamionok. Két órát várakoznak a teherautók a kelebiai és a sidi átkelőkön is. A Szerbiai Autó-Motoros Szövetség tájékoztatója szerint a kora reggeli illetve az esti órákba köd képződhet, ezért arra kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

határ

Most

09:44, Frissítve: 09:50

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

Jeges utakra és ködre lehet számítani a szerbiai utakon, főként Vajdaságban és Belgrád környékén. A Szerb Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket.
08:50

Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa

Kozák Danutát választották ismét az év legjobb magyar női gyorsasági kajakosának. Kopasz Bálint pedig az év férfi kajakosa lett - hirdette ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
08:46

Lemondott a belga miniszterelnök

Charles Michel belga miniszterelnök kedd este bejelentette lemondását. A belga kormány kisebbségbe szorult, mert a flamand nacionalista párt kilépett a koalícióból az ENSZ migrációs csomagja miatt.

Népszerű