Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Többe kerül majd a vonatozás Újvidék és Belgrád között

2022.05.24
11:28
Forrás
021.rs, Magyar Szó
Hamarosan módosulnak a vonatjegyárak az Újvidék és Belgrád közötti szakaszon – közölte Tomislav Momirović a Pink Televízióban.

A szerb közlekedési miniszter hozzátette, a drágulás nem érinti azokat a személyeket, akik vonattal járnak munkába. Kiemelte, a leggyorsabb és legmodernebb vonatok esetében azonban drágulnak a jegyek, de továbbra is a legkedvezőbbeknek számítanak majd a régióban.

Az illetékes miniszter arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy pontosan mennyivel emelik a jegy árát. Május 31-ig egyébként még kedvezményesen lehet jegyet váltani a vonatokra, az első- és másodosztályra szóló egyirányú jegy 300 dinárba kerül.

vonat
Újvidék-Belgrád

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.