Ugrás a tartalomra
Hajnal Jenő
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Többen is kaphatnak egyetemista ösztöndíjat

2018-07-12
17:28
2018-07-12
17:37
Forrás
Pannon RTV
Többen is kaphatnak egyetemista ösztöndíjat, amennyiben megfelelnek a Magyar Nemzeti Tanács által támasztott feltételeknek.

Ezentúl év közben is kiírhatják az ösztöndíjpályázatokat, ha van rá megfelelő forrás. Azoknak is esélyük lesz a támogatásra, akiknek korábban nem volt. Egyebek mellett erről döntött a Magyar Nemzeti Tanács.

Hajnal Jenővel, a Magyar Nemeti Tanács elnökével Orosz Ildikó készített interjút.

MNT
Magyar Nemzeti Tanács
ösztöndíj
Hajnal Jenő

Most

20:37, Frissítve: 20:56

Határ-menti kosárlabda játékok

Kétnapos nemzetközi kosárlabda-torna kezdődött Szabadkán, amely a hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület és a szabadkai Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub közös IPA-projektje.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.