Ugrás a tartalomra
Hajnal Jenő
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Többen is kaphatnak egyetemista ösztöndíjat

2018-07-12
17:28
2018-07-12
17:37
Forrás
Pannon RTV
Többen is kaphatnak egyetemista ösztöndíjat, amennyiben megfelelnek a Magyar Nemzeti Tanács által támasztott feltételeknek.

Ezentúl év közben is kiírhatják az ösztöndíjpályázatokat, ha van rá megfelelő forrás. Azoknak is esélyük lesz a támogatásra, akiknek korábban nem volt. Egyebek mellett erről döntött a Magyar Nemzeti Tanács.

Hajnal Jenővel, a Magyar Nemeti Tanács elnökével Orosz Ildikó készített interjút.

MNT
Magyar Nemzeti Tanács
ösztöndíj
Hajnal Jenő

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.