Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Többszínűség címmel szerveztek játékos foglalkozást Törökbecsén

2022.05.21
18:14
2022.05.21
19:26
Forrás
Pannon RTV
Mások személyiségvonásainak a felfedése, megismerése volt a fő témája annak a játszóháznak, amelyet ez alkalommal nem alsósoknak, hanem felsősöknek szervezett a törökbecsei Teleház Polgárok Egyesülete.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A rajzolást, műhelymunkát, nyomozó, gyorsasági, ügyességi játékot, sőt táncot is felölelő foglalkozás több szempontból is különlegesnek számítható. A gyerekek ugyanis életkoruknak megfelelő, különféle interaktív játékokban vehettek részt, amelyeket egyetemisták, pontosabban a Teleház ifjúsági aktivistái vezettek. A felsős lányokat, fiúkat Szabó Karolina társával, Farkas Aidával együtt igazán tartalmas, szórakoztató jellegű tartalmakkal várta, amelyek a csapatépítés mellett, a kommunikáció, koncentráció, kreativitás, logikus gondolkodás, az együttműködés további erősítéséhez is mindenképp hozzájárulnak. 

A Többszínűség című foglalkozás üzenete nem más , mint az, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, azonban legfontosabb, hogy elfogadjuk egymást, együttműködjünk, egy közösséget alkossunk - emelte ki Karolina, a játszóház egyik vezetője.  

A törökbecsei Teleház Polgárok Egyesülete hamarosan egy újabb játékos foglalkozással várja majd a felsősöket. 

A megmozdulás a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság támogatásának köszönve valósult meg.

Többszínűség
Törökbecse
játékos
foglalkozás

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű