Ugrás a tartalomra

A topolyai Infó Központ a Pannon RTV részeként működik tovább

2022.01.17
15:59
2022.01.17
20:15
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai médiaház igazgatója arról biztosította a topolyaiakat, hogy a jövőben is minden fontos helyi hír eljut hozzájuk.

Mától a topolyai Infó Központ és a hozzá tartozó Régió Rádió, valamint az Express Channel televíziós csatorna a szabadkai Pannon RTV részeként folytatja működését. A helyi médiaközpont régi formájában már nem tudott fennmaradni a 2014-ben elkezdődött magánosítás után. Ezzel a tulajdonosváltással biztosították további munkáját.

Pannon RTV/Dobó Krisztián

A Régió Rádióban továbbra is magyar, szerb és szlovák nyelvű műsorok hallhatók a már megszokott 107.9 MHz-en azzal, hogy hétköznaponként délután egy órától másnap reggelig, valamint egész hétvégén a Szabadkai Magyar Rádió adása szól majd.

Szabolcski Szabolcs, igazgató, Infó Központ: „Reggel kilenctől délután egyig szerb nyelvű műsorok mennek a rádióban. Fontos kihangsúlyozni, hogy fele-fele arányban élnek a szerbek, valamint a magyar közösség tagjai, valamint a többi közösség tagjai. Kilenctől egy óráig szerb műsor, másnap reggel kilencig a Szabadkai Magyar Rádió műsora lesz hallható.”

Pannon RTV/Dobó Krisztián

Csütörtökön és pénteken szlovák műsort sugároznak fél 9-től 9 óráig a Régió Rádióban. Ami az Express Channel televíziós csatornát illeti, számára a Pannon Televízió biztosítja majd a tartalmat. Agárdi Gábor, a Pannon RTV igazgatóhelyettese elmondta, a tulajdonosváltással a cél az volt, hogy megóvják a munkatársakat, illetve hogy a jövőben fejlesszék az Infó Központot: „Reméljük, hogy azzal, hogy a Pannon RTV-hez kerülnek, tudunk majd egy kicsit javítani az ottani munkakörülményeken, valamint a műsoron is, amit ott sugároznak a kollégák. Sajnos most még nem rendelkezünk megfelelő emberállománnyal, hogy nagy változtatásokat vigyünk véghez, de szépen, lassan fogjuk ezt elindítani.”

Pannon RTV/Dobó Krisztián

Topolyáról és a környező településekről így minőségibb tartalmak kerülnek majd ki. A Pannon RTV igazgatója, Bodzsoni István arról biztosította a topolyaiakat, hogy a jövőben is minden fontos helyi hír eljut hozzájuk.

A Közügyekben bővebb beszélgetést láthatnak Bodzsoni Istvánnal, a Pannónia Alapítvány ügyvezetőjével.

Infó Központ
Express Channel
Régió Rádió

Most

18:18, Frissítve: 18:28

Spanyol Nagydíj - Leclerc a pole pozícióban

A világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd meg az első rajtkockából.

Népszerű