Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Torlódás a határátkelőkön

2021.08.28
09:19
Forrás
Pannon RTV
A Horgos-Röszke autópálya és közúti határátkelőn is több órás várakozásás vár a Magyarország felé tartókra, de a kelebiai, bajmoki és a királyhalmi határátkelőkön is legalább egy órás a várakozási idő.

A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a szerb-magyar határátkelőkön. A Horgos-Röszke autópálya átkelőn 4 órás, míg a közúti határátkelőn legalább 2 órás a várakozás Magyarország irányába.

A kelebiai, bajmoki és királyhalmi határátkelőkön is körülbelül egy órás várakozás vár a Magyarország felé tartókra.

A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felől igénybe vehető az egész nap nyitva tartó Béreg-Hercegszántó, továbbá a rastinai, a rábéi és a gyálai közúti átkelőket, amelyek 7-től 19 óráig, valamint a királyhalmi átkelő, amely augusztus 31-éig 7-től 22 óráig működik.

határátlépés
határátkelő

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.