Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Torlódás a határátkelőkön

2022.06.25
10:04
2022.06.25
15:34
Forrás
Pannon RTV
Komoly torlódás van a Szerbia és Magyarország közötti határátkelőkön. A határátlépésre akár 5 órát is várniuk kell az utazóknak.

A várakozási idő délután három órakor Szerbia irányába a Röszke-Horgos autópálya és közúti határátkelőnél is már csaknem 300 perc, Tompa-Kelebia több mint két óra, Ásotthalom-Királyhalom 110, míg Tiszasziget-Gyála pedig 60 perc.A Kübekháza-Rábé átkelőn 0-15 perc a várakozási idő.

Magyarország irányába valamivel jobb a helyzet. A Horgos-Röszke autópálya és közúti határátkelőnél is mindössze fél órát kell várakozni. A Gyála-Tiszasziget, a Bajmok-Bácsalmás, Rábé-Kübekháza átkelőkön a várakozási idő nem haladja meg az 15-30 percet.

határátkelés
szerb-magyar

Most

07:25, Frissítve: 08:35

Johnny Depp Modiglianiról forgat filmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.