Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Tornatermi felszerelés a budinovci iskolának

2020.02.03
18:09
Forrás
Közlemény
Tartományi pályázat által 870 000 dinár értékben kapott tornatermi felszerelést a budinovci Nebojša Jerković Általános Iskola.

Az eszközöket hétfőn Vladimir Batez tartományi sport- és ifjúsági titkár adta át a szerémségi Ruma községhez tartozó településen működő tanintézménynek. Batez elmondta: a tartomány jelenleg egy másik rumai tanintézmény, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola fejlesztését is pénzeli, ahol egyebek között a tetőszerkezetet korszerűsítik. Emellett a közeljövőben egyéb fejlesztési projekteket is támogatni fognak a szerémségi községben – tette hozzá a tartományi titkár.

Budinovci
tornaterem
felszerelés
Vladimir Bajić

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.