Ugrás a tartalomra
FoNet

Tovább csökken a folyók vízszintje Szerbiában

2023.01.24
09:18
Forrás
Szerbiai RTV
A városi vezetékes víz Prijepoljéban és Brodarevóban még nem iható.

Csökken a folyók vízszintje Szerbiában az elárasztott területeken. A rendkívüli helyzet továbbra is érvényben van tíz községben. Az elöntött épületekből szivattyúzzák ki a vizet.

A kitelepítettek visszatérhetnek otthonaikba. A városi vezetékes víz Prijepoljéban és Brodarevóban még nem iható. A Száva, a Nyugat-Morava, az Ibar, a Temes és a Néra folyók vízszintje viszont tovább növekszik.

Szerbia
folyó
vízszint
áradás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.