Ugrás a tartalomra
Pixabay/Skitterphoto

Tovább csökkent a benzin ára

2022.07.29
14:08
2022.07.29
15:43
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb kormány ismét meghatározta a következő hét napra az üzemanyagok árát.

Ennek értelmében egy liter gázolajért továbbra is 215 dinárt kell fizetni, a benzin viszont két dinárral olcsóbb lett az előző héthez képest, most 190 dinárba kerül literenként.

A határozat ma 15 órától érvényes. Legközelebb jövő pénteken 15 óráig határozzák meg, majd teszik közzé a legmagasabb kiskereskedelmi árakat az üzemanyagra vonatkozóan.

benzin
üzemanyag
dízel

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.