Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Többe kerül a tankolás

2022.05.20
20:00
2022.05.20
22:10
Forrás
Szerbiai RTV
A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.

Ez azt jelenti, hogy valamelyest növelték az üzemanyag árát, mivel az elmúlt egy hét során az eurodízel 202, a 95-ös benzin literje pedig 180 dinárba került.

A kereskedelmi tárca minden pénteken délután közli a következő egy hétre szóló árakat, melyeket az üzemanyagtöltő állomások a minisztériumi információ megjelenése után azonnal kötelesek alkalmazni.

üzemanyag
drágulás
Szerbia

Most

13:30

A mellrákszűrés életet menthet

Továbbra is lehet jelentkezni a HPV elleni védőoltás felvételére Szabadkán, ahogy a bajmoki mammográfiai vizsgálatokra is. A mellrákszűrésre eddig több mint 500 nő jelentkezett.
11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.