Ugrás a tartalomra
Topolya Önkormányzata

A továbbiakban is együttműködik az MNT és Topolya

2020.10.28
14:14
2020.10.28
14:59
Forrás
Közlemény
Az MNT képviselői Szatmári Adrián polgármesterré választása óta első alkalommal tettek látogatást a topolyai önkormányzatban.
Topolya Önkormányzata

A Magyar Nemzeti Tanáccsal eddig is jó kapcsolatot ápolt a községi vezetés. Egyebek mellett az MNT támogatásával cserélték ki a bácskossuthfalvi, a pacséri és a topolyai óvodák nyílászáróit. Bácskossuthfalván korszerűsítették az iskola számítástechnika termét, Zentagunarason pedig visszakerült a színház a közösséghez.

A mostani találkozón Topolya község kulturális és közösségi életének alakulásáról, a jövőbeni tervekről és célokról egyeztettek a felek. A topolyai önkormányzatban a találkozón részt vett Hajnal Jenő, az MNT elnöke, Jerasz Anikó, az MNT Végrehajó Bizottságának elnöke, Lulić Emil hivatalvezető, Sutus Áron, a VMMSZ elnöke, Szatmári Adrián polgármester és Tomik Nimród, a Községi Képviselő-testület elnökhelyettese.

MNT
Magyar Nemzeti Tanács
Topolya
együttműködés

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.