Ugrás a tartalomra
Topolya Önkormányzata

A továbbiakban is együttműködik az MNT és Topolya

2020-10-28
14:14
2020-10-28
14:59
Forrás
Közlemény
Az MNT képviselői Szatmári Adrián polgármesterré választása óta első alkalommal tettek látogatást a topolyai önkormányzatban.

A Magyar Nemzeti Tanáccsal eddig is jó kapcsolatot ápolt a községi vezetés. Egyebek mellett az MNT támogatásával cserélték ki a bácskossuthfalvi, a pacséri és a topolyai óvodák nyílászáróit. Bácskossuthfalván korszerűsítették az iskola számítástechnika termét, Zentagunarason pedig visszakerült a színház a közösséghez.

A mostani találkozón Topolya község kulturális és közösségi életének alakulásáról, a jövőbeni tervekről és célokról egyeztettek a felek. A topolyai önkormányzatban a találkozón részt vett Hajnal Jenő, az MNT elnöke, Jerasz Anikó, az MNT Végrehajó Bizottságának elnöke, Lulić Emil hivatalvezető, Sutus Áron, a VMMSZ elnöke, Szatmári Adrián polgármester és Tomik Nimród, a Községi Képviselő-testület elnökhelyettese.

MNT
Magyar Nemzeti Tanács
Topolya
együttműködés

Most

22:06, Frissítve: 23:17

Ferencváros-Barcelona 0-3

Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.
21:51, Frissítve: 21:59

Felére csökken a bérleti díj Belgrádban

Decemberben és januárban a bérleti díj felét kell majd fizetniük azoknak a belgrádi vendéglátóipari egységeknek, amelyek a város tulajdonában lévő üzlethelyiségekben működtetik vállalkozásukat – jelentette ki a szerb főváros alpolgármestere.
20:44, Frissítve: 20:54

Online nyílt nap a Kosztolányiban

A bemutatkozást mindenki megtekintheti, aki csütörtökön, december 3-án csatlakozik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Facebook-oldalán meghirdetett eseményhez.
18:41

WHO: Otthon is viseljünk maszkot!

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.
17:16, Frissítve: 21:20

A beutazókat is érinti a várható osztrák szigorítás

December hetedikétől több járványügyi szabályozás is módosul Ausztriában. Egyes esetekben oldanak a korlátozásokon, míg más esetekben szigorítás várható, amennyiben a kormány dönt róla. A szigorítás egyebek között a beutazókat is érinti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.