Ugrás a tartalomra
Kocsisor az autópályán
Pannon RTV

Továbbra is tömegre kell számítani a határátkelőkön és a főbb útvonalakon

2018-08-10
12:19
Forrás
VajdaságMA
A rendkívüli hőség és a megnövekedett forgalom miatt ezen a hétvégén is lassúbb haladásra, az autópályák fizetőkapuinál torlódásra lehet számítani Szerbiában.

A Horgos-Röszke autópálya-határátkelő már ma reggel bedugult, megtelt a két átkelő közötti szakasz is, a várakozás mintegy 3 óra volt, mindkét irányban. A hétvégére is intenzív forgalom várható, nem csak a szerb-magyar, hanem a horvát-szerb határszakaszon is - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

határ
közlekedés

Most

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.