Ugrás a tartalomra
Kocsisor az autópályán
Pannon RTV

Továbbra is tömegre kell számítani a határátkelőkön és a főbb útvonalakon

2018-08-10
12:19
Forrás
VajdaságMA
A rendkívüli hőség és a megnövekedett forgalom miatt ezen a hétvégén is lassúbb haladásra, az autópályák fizetőkapuinál torlódásra lehet számítani Szerbiában.

A Horgos-Röszke autópálya-határátkelő már ma reggel bedugult, megtelt a két átkelő közötti szakasz is, a várakozás mintegy 3 óra volt, mindkét irányban. A hétvégére is intenzív forgalom várható, nem csak a szerb-magyar, hanem a horvát-szerb határszakaszon is - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

határ
közlekedés

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.