Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Továbbra is van lehetőség bejelentkezés nélkül felvenni az oltást

2021.04.08
18:38
2021.04.08
18:47
Forrás
Pannon RTV
A következő napokban is folytatódik a koronavírus elleni tömeges immunizáció.

A Kumičić utcai oltóponton 13 és 20 óra között van lehetőség felvenni a kínai Sinopharm védőoltást, előzetes bejelentkezés nélkül. Emellett holnap bejelentkezés nélkül, életkortól függetlenül az új városházán kialakított oltóponton is felvehető a vakcina reggel 8 és este 8 között. Itt az AstraZenecával oltanak majd.

vakcináció
oltás
Sinopharm
AstraZeneca

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!