Ugrás a tartalomra

Tragédia Ferenchalmon - az iskolai szünetben halt meg egy nyolcadikos diák

2023.03.29
18:06
2023.03.29
20:40
Forrás
Szerbiai RTV
Súlyos baleset történt egy ferenchalmi (kačarevoi) általános iskolában, amikor egy 14 éves tanuló feltehetően kiugrott az ablakon, és életét vesztette.

A fiú holttestét a Žarko Zrenjanin Általános Iskola udvarán találták meg. Az Oktatási Minisztérium elmondta, hogy jelenleg vizsgálják a baleset körülményeit, és az okokat, amelyek ehhez vezettek. A Szerbiai RTV értesülései szerint, a baleset az egyik szünet alatt történt. A tanítást megszakították, a diákokat hazaengedték. Az illetékes ügyészség elrendelte a holttest boncolását és a nyomozás megkezdését.

Ferenchalom
baleset
iskola

Most

14:02, Frissítve: 14:18

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.
13:10, Frissítve: 13:27

Ne hagyjuk elveszni a disznótorozás hagyományát!

Hagyományos disznótoron vehettek részt az érdeklődők a szabadkai Makkhetes helyi közösségben. Az esemény célja, hogy tovább őrizzék a tradíciót, megismertessék a fiatalok körében is, majd a befolyt összeget jótékony célja fordítsák.
12:11, Frissítve: 12:22

Zenés könyvbemutató Magyarkanizsán

Közelít valaki címmel tartotta meg zenés könyvbemutatóját Vári Fábián László Kossuth-díjas kárpátaljai költő Magyarkanizsán a Regionális Kreatív Műhely próbatermében.

Népszerű