Ugrás a tartalomra
pixabay/manfredrichter

Tragédia Nišben

2020.08.26
12:54
Forrás
novosti.rs
Szülés után nem sokkal halt meg egy 34 éves kismama a Niši Klinikai Központban - írja a szerb sajtó.

Az információt az egészségügyi intézmény nőgyógyászati osztályának igazgatója is megerősítette. Bojan Lukić elmondta, a nő egészségesen érkezett meg a szülészetre, ezt laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztották. A szülés 4-5 héttel a tervezett előtt indult meg ugyan, de annak folyamán is mindent rendben találtak, az újszülött is jól van - részletezte az orvos.

Szavai szerint ugyanakkor nem sokkal a szülést követően véralvadási problémák léptek fel a kismamánál, az orvosok pedig egész éjszaka harcoltak az életéért, de nem tudtak rajta segíteni. A szakemberek szerint a boncolás után kiderül majd, hogy mi okozta a fiatal anyuka halálát.

Niš
kismama
halál
szülés

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően