Ugrás a tartalomra
budihuman.rs

Túl van az első kemoterápián Szabó Melinda - Támogatásra van szüksége a kezelés folytatásához

2022.10.04
12:10
2022.10.04
12:18
Forrás
Pannon RTV
A kétgyermekes szabadkai nő Bécsben kapta a kezelést, azonban jelenleg nagyon rossz egészségi állapotban van - tájékoztatta a Pannon RTV székházát a család egyik közeli barátja.

Melindánál vastagbélrákot diagnosztizáltak, ami átterjedt a májára. 3-4 kemoterápiára lenne szüksége, méghozzá a legagresszívebbre. Egyen már túl van, a jövő héten utazik ismét Bécsbe a következő kezelésre.

A család és a barátok az emberek segítségét kérik, ugyanis a kezelés nagyon drága. Melindának összesen valamivel több mint 150 ezer euróra lenne szüksége. A következő kezelésre összegyűlt a pénz, azonban ezen felül még legalább kétszer kellene Bécsbe utaznia. A negyedik kemoterápia után dől el, hogy meg lehet-e műteni.

Az orvosok bizakodóak és esélyt látnak a gyógyulásra, amennyiben végigjárja a kezeléseket.

Aki segítené a 39 éves családanya gyógyulását, az a 160-6000001468139-14-es dináralapú számlaszámra tud utalni. Minden szükséges egyéb információt megtudhatnak az adományozók a Budi Human Alapítvány weboldalán.

Budi Human Alapítvány
Szabó Melinda
támogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű