Ugrás a tartalomra
budihuman.rs

Túl van az első kemoterápián Szabó Melinda - Támogatásra van szüksége a kezelés folytatásához

2022.10.04
12:10
2022.10.04
12:18
Forrás
Pannon RTV
A kétgyermekes szabadkai nő Bécsben kapta a kezelést, azonban jelenleg nagyon rossz egészségi állapotban van - tájékoztatta a Pannon RTV székházát a család egyik közeli barátja.

Melindánál vastagbélrákot diagnosztizáltak, ami átterjedt a májára. 3-4 kemoterápiára lenne szüksége, méghozzá a legagresszívebbre. Egyen már túl van, a jövő héten utazik ismét Bécsbe a következő kezelésre.

A család és a barátok az emberek segítségét kérik, ugyanis a kezelés nagyon drága. Melindának összesen valamivel több mint 150 ezer euróra lenne szüksége. A következő kezelésre összegyűlt a pénz, azonban ezen felül még legalább kétszer kellene Bécsbe utaznia. A negyedik kemoterápia után dől el, hogy meg lehet-e műteni.

Az orvosok bizakodóak és esélyt látnak a gyógyulásra, amennyiben végigjárja a kezeléseket.

Aki segítené a 39 éves családanya gyógyulását, az a 160-6000001468139-14-es dináralapú számlaszámra tud utalni. Minden szükséges egyéb információt megtudhatnak az adományozók a Budi Human Alapítvány weboldalán.

Budi Human Alapítvány
Szabó Melinda
támogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.