Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

„Tűnt március nagy napja” – Ünnepi műsor Magyarkanizsán

2019-03-14
19:29
2019-03-14
20:09
Forrás
Pannon RTV
A temetőben tartott megemlékezés és koszorúzás után a Dobó Tihamér Képtárban a testvérvárosból, Tatáról érkezett Sulyok Teréz olajfestményeiből álló tárlatát nyitották meg.

Az emlékműsort Szemerédi Bernadett és Széplaky Géza verses-zenés összeállítása zárta a Városháza dísztermében.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Mint minden évben, sajnálatos módon itt Magyarkanizsán is ugyanazok a gondolatok jutnak az ember eszébe, az pedig az összetartozás fontossága és a nemzeti értékeink. Azért mondtam azt, hogy sajnálatosan ez jut eszünkbe, mert hogy az mellett, hogy ünneplünk, megemlékezünk, az mellett akaratlanul az embernek eszébe jut, hogy mennyi mindent kell tenni és mennyi mindent kell megmutatni, hogy az emberek megértsék az itthon maradás fontosságát, a nemzeti összetartozás fontosságát és a szülőföldnek a fontosságát.”

Magyarkanizsa
1848-49-es forradalom és szabadságharc
megemlékezés
Fejsztámer Róbert

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.