Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A turizmus újjászületéséről a VM4K-ban

2021.05.27
22:46
2021.05.28
16:55
Forrás
Pannon RTV
Dankó Dénes vállalkozó, turisztikai szakértő volt a vendége a Csütörtök esték - másképp című rendezvénysorozatnak a szabadkai VM4K-ban.
Pannon RTV

A beszélgetés online volt követhető. Az Utazás újra című beszélgetés során szó volt egyebek mellett a belföldi és külföldi turizmusról, valamint a világjárvány utazásra tett hatásairól.

Pannon RTV

Dankó Dénes, turisztikai szakértő: „Ahogy itt meghalt a turizmus, úgy újjá is született. Az újjászületés kifejezetten a belföldi desztinációkra hívta fel a figyelmet. Mindannyian észrevettük, hogy a szűk kis környezetünk is gyönyörű, szép dolgokat tartalmaz.”

VM4K
Dankó Dénes
turizmus

Most

15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.