Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Új felszerelést kapott a törökbecsei Pillangó óvoda

2019-11-22
15:14
Forrás
Pannon RTV
Gyerekágyakkal, takarókkal, ágyneműkkel, tűzhellyel, mosogatógéppel, hengeres vasalógéppel gazdagodott a törökbecsei Pava Sudarski Iskoláskor Előtti Intézmény Pillangó nevű óvodája.

Az ehhez szükséges pénzt a demográfiai és népességpolitikai kérdésekkel foglalkozó minisztérium pályázatán nyerte az önkormányzat. Az új eszközök, berendezések összértéke több mint 2 millió dinár.

Óbecse
óvoda

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.