Ugrás a tartalomra
Facebook

Új képzések a VM4K-ban

2022.08.31
15:51
2022.08.31
16:10
Forrás
VM4K
Az idei tanévben az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar több képzésére is jelentkezni lehet a szabadkai VM4K-ban.

Az első ízben induló művészeti igazgatás és művészetmenedzsment, illetve színház- és filmművészeti szakíró és kritikus szakirányú továbbképzés mellett a már ismert információbiztonsági szakmérnök/szakember és mechatronika mérnök mesterszakra is várják a hallgatókat.

Jelentkezni még ezen a héten lehet - mondta Kosányi Tamás, a VM4K munkatársa, a Szabadkai Magyar Rádió Mozaik című műsorában. Bővebb információ a képzésekkel kapcsolatban a 024 670 010-es telefonszámon kapható, vagy a VM4K honlapján olvasható.

VM4K
képzés

Most

13:26, Frissítve: 16:00

Székelykevén is készültek a karácsonyra

Adventi kézműves foglalkozást szervezett a Szalmaszál Művelődési Egyesület vasárnap délután Székelykevén. Csuhé angyalkák, karácsonyi díszek és mécsestartók készültek.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.