Ugrás a tartalomra
Öntik az alapot
Pannon RTV

Új sportcsarnok épül Úriszentivánon

2019-09-12
15:32
2019-09-12
19:12
Forrás
Pannon RTV
A Palánka községhez tartozó településen épülő objektum alapkövét Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke helyezte el.
Igor Mirović az alapkőletételen

Több mint 115 millió dinárral támogatja a tartomány egy új sportcsarnok kiépítését a dél-bácskai Úriszentivánon. A tervek szerint az új sportcsarnok hat hónapon belül felépül. A projekt keretében a sportlétesítmény környékén utakat, parkolóhelyet, gyalogjárdát és kültéri világítást is kialakítanak.

Öntik az alapot

A tartomány 2016 óta több mint 308 millió dinárt fektetett Palánka község fejlesztésébe. Egyebek mellett a vízellátás, a közlekedési infrastruktúra és a sport területén is valósultak meg projektek – mondta Igor Mirović. „A tartományi kormány a helyi önkormányzatokkal együtt az elmúlt három évben több mint 1 milliárd 100 millió dinárt fordított sportlétesítmények, valamint iskolai sporthelyiségek kiépítésére és felújítására. Már csak két-három község maradt, ahol elő kell még készíteni a projektdokumentációt. Miután ezt Törökkanizsán, Titelen és Fehértemplomon is megtesszük, dicsekedhetünk majd, hogy minden községben van sportcsarnok” - hangsúlyozta az eseményen a Tartományi Kormány elnöke.

A politikusok megtekintik a munkálatokat

Az új sportlétesítmény alapkőletételénél Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúsági titkár, valamint Nedeljko Kovačevic, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság igazgatója is jelen volt.

Úriszentiván
sportcsarnok
Igor Mirović
tartományi kormány

Most

11:38

Vasárnap TSC-Napredak

A kruševaci Napredakot fogadja Zentán vasárnap 16 órakor a TSC. Az idényben eddig kétszer találkoztak a csapatok, mindkét találkozót a topolyaiak nyerték, a bajnokságban és a kupában is.

Népszerű