Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új vezetősége van a Vajdasági Ifjúsági Fórumnak

2020.03.05
19:29
2020.03.05
19:49
Forrás
Pannon RTV
A VIFÓ új elnöke Szollár Ádám, aki két évre vette át a tisztséget a 25 aktív tagot számláló ifjúsági szervezetben.

A mai szabadkai sajtótájékoztatón elhangzott, továbbra is a fiatalokat érintő kérdéseket tartják szem előtt. Ennek érdekében a határon átívelő kapcsolatok kiépítése és a vajdasági civil szervezetekkel való együttműködés foglal el fontos helyet a VIFÓ tevékenységében 2020-ban is. A tervek szerint az előbbi évekhez hasonlóan programjaik között ifjúsági konferenciák, összművészeti verses estek, a Kiállni sosem Art, a gólyabuli, valamint a már hagyományos nyári Vajdasági Szabadegyetem rendezvénye is szerepel.

Szollár Ádám, elnök, Vajdasági Ifjúsági Fórum: „A legnagyobb programunk a 18. Vajdasági Szabadegyetem, e körül forog minden ebben a fél évben főleg, de ezen kívül még vannak középiskolás rendezvényeink, jótékonysági gyűjtésünk, különböző bulik, VIFÓ Ifjúsági Konferencia és a művészeti programjaink.”

VIFÓ
tisztújítás

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.