Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Újabb oltópont Zentán

2021.02.22
12:09
2021.02.22
16:29
Forrás
Pannon RTV
Ezentúl a Zentai Közkórház rehabilitációs osztályán is fogadják az oltásra jelentkezőket. Csütörtök óta több mint 200 páciens vette fel a koronavírus elleni védőoltást ezen az oltóponton. A vakcinációt a délutáni órákban végzik a kórházban.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Hosszú sorban várakoztak az oltásra az emberek a zentai kórház bejárata előtt. A portások egyszerre 10 személyt engedtek be.

Csütörtök délután óta üzemel a kórház rehabilitációs osztályán az oltópont. A páciensek továbbra is az eUprava oldalon regisztrálhatnak, azonban amennyiben az üzenetben az áll, hogy a Karađorđeva 64. címre kell érkezniük, az azt jelenti, hogy a kórház rehabilitációs osztályára kell jönniük.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A kórházban délután 2 és 6 között végzik a vakcinációt, azonban az egyre növekvő érdeklődés miatt nyolc óráig is kitolják ezt az időt.

Dr. Csáki Beáta, a Zentai Közkórház igazgatója: „Időpontot nem adtak nekik, csak a vasárnapi napra. Így valószínű, hogy amikor előző nap megkapjuk a listát, akkor mi fogjuk őket felhívni, és beosztani őket, hogy mely időpontra érkezzenek a tömeg elkerülése érdekében.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A kórházi oltóponton eddig 278 polgár tudta felvenni a koronavírus elleni védőoltást.

Zenta
oltópont
vakcina
védőoltás
koronavírus
Zentai Közkórház

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.