Ugrás a tartalomra
TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bs

Újabb Pfizer-szállítmány érkezett Szerbiába

2021-02-22
15:10
2021-02-22
15:17
Forrás
kurir.rs, Szerbiai RTV, Tanjug
A hírt a szerb kormányfő jelentette be.

Újabb 46 800 adag Pfizer/BioNTech koronavírus elleni védőoltás érkezett ma Szerbiába a Torlak Intézetbe – jelentette be Ana Brnabić. A szerb miniszterelnök hozzátette, ma jött egy újabb szállítmány az orosz Szputnyik V vakcinából is.

Brnabić arról is beszélt, hogy az ország több mint 12 millió oltóanyag beszerzéséről kötött szerződést. Március folyamán pedig mintegy 600 ezer adag újabb oltás érkezik. Emlékeztetőül, tegnap érkezett meg az első vakcinaszállítmány a brit-svéd gyártmányú AstraZenecából, ebből 150 ezer adagot szállítottak le Belgrádba.

Pfizer
Ana Brnabić
vakcina
védőoltás

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.