Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újabb szerb fiatalt támadtak meg Koszovóban

2023.02.03
19:32
Forrás
Szerbiai RTV
Két albán nemzetiségű személy megkéselt egy 20 éves szerb fiatalt a koszovói Vitina község egyik falujában – mondta Aleksandar Vučić szerb államfő a parlamentben.

Az elnök úgy fogalmazott, hogy Albin Kurti rezsimje gyűlöletet szít a szerbek ellen. Hozzátette, hogy a koszovói szerbek érdekében szavatolni kell a békét – közli a Szerbiai RTV. Mint írják: a fiatalt ellátták, állapota stabil.

Koszovó
támadás

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.