Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Újra 100 felett van a napi új koronavírusos esetek száma Szerbiában

2021.06.30
15:39
2021.06.30
15:44
Forrás
covid19.rs
104 fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, a 8.397 elvégzett tesztből.

4 újabb beteg vesztette el a harcot a covid-19 betegséggel szemben. Kórházban jelenleg 293 pácienst ápolnak, közülük 12-en vannak lélegeztetőgépen.

10.356 haláleset köthető össze a koronavírus fertőzéssel Szerbiában - ezt állapította meg az üggyel foglalkozó bizottság. Zlatibor Lončar szerb egészségügyi miniszter erre reagálva azt mondta, hogy a vizsgálat során azokat a haláleseteket vették figyelembe, ahol az áldozatok koronavírusos tüneteket produkáltak, vagy kapcsolatban álltak olyan személyekkel, akik fertőzöttek voltak. Az illetékes miniszter hozzátette, senki sem tudhatja biztosan, hogy ezek az adatok valóban a valós esetszámokat mutatják-e, hiszen az, hogy valaki a koronavírus fertőzés miatt vesztette-e életét, csakis boncolás útján derülhetne ki. A hivatalos adatok szerint egyébként a járvány eddig 7.047 áldozatot követelt Szerbiában - olvasható a covid19.rs honlapon.

Szerbia
koronavírus
koronavírus-járvány
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus elleni védőoltás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.