Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Újra Bajmokon van Pál Gajódi Olivér

2021.09.20
22:41
2021.09.20
22:53
Forrás
Magyar Szó
A gyermek korábban hörgőhuruttal küzdött, ami miatt a család Budapestre utazott, hogy a Bethesda Gyermekkórház orvosaitól kérjenek segítséget - írja a Magyar Szó.

Alapos kivizsgálás után antibiotikumos kezelés következett, aminek köszönhetően a gyermek ismét jól van. Gajódi Tímea, a Magyar Szónak azt mondta, Olivér a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően végre meggyógyult, a hörgés elmúlt, és már láza sincs, így most a kedve is sokkal jobb. Olivér édesanyja szerint a lélegeztetőgépről való leszokást újra kell kezdeniük. A hörgőhurut megjelenése előtt ő már önállóan vett levegőt, mindenféle légzéstámogatás nélkül.

Szerinte a hirtelen jött betegséget viszont csak a lélegeztetőgépre kapcsolva lehetett végigcsinálni. Így most, hogy a kisfiunk jól van, ismét gyakoroljuk a légzéstámogatás elhagyását – mondja az édesanya. A napilappal azt is közölte, Olivér ma még egy kicsit gyorsabban elfárad, de amint lehet, folytatni fogják az intenzív gyógytornázást. 

Pál Gajódi Olivér

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.