Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Újra kórházba került Boris Tadić

2020.12.31
10:11
2020.12.31
10:29
Forrás
B92, Beta, politika.rs
Előzőleg hazaengedték, de most komplikációk léptek fel.

Újra kórházba került Szerbia egykori elnöke, Boris Tadić. Tüdőgyulladása volt a koronavírus-fertőzés következtében, most pedig komplikációk léptek fel, ezért jobbnak látták, ha kórházban kezelik. Tadić maga közölte a Twitteren, hogy néhány napig újra kórházi kezelésre szorul. A belgrádi Dragiša Mišović covid-kórházban ápolják most is. December 20-án engedték onnan haza, most azonban újra bekerült. A Szociáldemokrata Párt jelenlegi elnöke egyébként azt írta, jól van. Boldog új évet kívánt mindenkinek, és arra kérte az embereket, vigyázzanak magukra.

Boris Tadić

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.