Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Ünnepelt a szabadkai Majsai Úti iskola

2023.03.21
14:29
2023.03.21
15:27
Forrás
Pannon RTV
Fennállásának 115. évfordulóját ünnepli a szabadkai Majsai Úti Általános Iskola. Az intézményben a jelentős jubileumra ünnepi műsorral készültek, amelyben az iskola diákjai szerepeltek.

Bognár Beáta igazgató elmondta, a következő tanévben terveik szerint ismét két magyar osztályt indítanának. Az érdeklődő szülők és diákok részére a jövő héten nyílt napokat szerveznek.

Szabadka egyik legnagyobb iskolájának 80 dolgozója van, és jelenleg összesen 560 gyerek tanul itt 29 tagozatban. Első épületét 115 évvel ezelőtt építették, majd ahogy nőttek az igények, felépült még két épülete is.

Bognár Beáta, igazgató: „Iskolánk akkreditált kiváló tehetségpont, ez az évek óta tartó tehetséggondozásnak köszönhető. A tanulóink kiváló eredményeket érnek el a versenyeken, szinte miden tantárgyból, erre nagyon büszke vagyok. Valamint nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy az iskolánk biztonságos legyen, korszerű, modern legyen, ennek érdekében folyamatosan pályázunk, és az elmúlt években állandóan, újítottuk, építettük, szépítettük az iskolánkat. Gondolok itt a nyílászárók cseréjére, a homlokzat szigetelésére, új gázkazánnal fűtünk."

Majsai Úti Általános Iskola
Bognár Beáta
iskolanap

Most

Népszerű