Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ünnepelt a szabadkai Politechnikai Iskola

2018-04-26
13:12
2018-04-26
16:20
Forrás
Pannon RTV
2002. április 26-án vette fel az intézmény a jelenlegi nevét, azóta ezt a dátumot ünnepelik iskolanapként. Általános iskolások számára versenyt szerveztek, amelynek Szabadka történelme volt a témája.

Az internetes selejtezők után a legjobb nyolc iskola került a döntőbe 3-3 tanulóval. Az iskolanap alkalmából több kiállítást is szerveztek a fényképésztanulók munkaiból és De Negri Márió tanár festményeiből. A sport szerelmeseit az iskolaudvarában felállított sportfelszerelések várták.

Arancsity Dancsa Gyöngyi, igazgatóhelyettes, Politechnikai Iskola, Szabadka: „A döntőre nyolc feladatot készítettünk el, ami szintén városunk történelmével, építészetével kapcsolatos. Interaktív játékokról van szó. Ami érdekessé tette a diákok számára ezt a versenyt, az egyéni díjak mellett fődíjat is hirdettünk meg, ez pedig az iskolánk diákjai által a nyertes iskola egy termének a festése lesz.”

Szabadka
Politechnikai Iskola

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.