Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ünnepelt a szabadkai Politechnikai Iskola

2018-04-26
13:12
2018-04-26
16:20
Forrás
Pannon RTV
2002. április 26-án vette fel az intézmény a jelenlegi nevét, azóta ezt a dátumot ünnepelik iskolanapként. Általános iskolások számára versenyt szerveztek, amelynek Szabadka történelme volt a témája.

Az internetes selejtezők után a legjobb nyolc iskola került a döntőbe 3-3 tanulóval. Az iskolanap alkalmából több kiállítást is szerveztek a fényképésztanulók munkaiból és De Negri Márió tanár festményeiből. A sport szerelmeseit az iskolaudvarában felállított sportfelszerelések várták.

Arancsity Dancsa Gyöngyi, igazgatóhelyettes, Politechnikai Iskola, Szabadka: „A döntőre nyolc feladatot készítettünk el, ami szintén városunk történelmével, építészetével kapcsolatos. Interaktív játékokról van szó. Ami érdekessé tette a diákok számára ezt a versenyt, az egyéni díjak mellett fődíjat is hirdettünk meg, ez pedig az iskolánk diákjai által a nyertes iskola egy termének a festése lesz.”

Szabadka
Politechnikai Iskola

Most

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.