Ugrás a tartalomra
gyógyszertár
Pannon RTV

Ünnepi ügyeletek május 1-én és 2-án

2019-04-30
16:55
Forrás
Pannon RTV
Szerbiában május elseje és másodika ünnepnap, így az intézmények vagy ügyeletet tartanak vagy nem dolgoznak.

A Szabadkai Egészségházak május 1-én és 2-án, meghatározott ügyeletben fogadják a betegeket. Az ügyeletes általános orvosok teljes munkaidővel dolgoznak a Karađorđe út 55. szám alatt megtalálható rendelőben 7 és este 20 óra között, az éjjeli ügyeletet 20 és 7 óra között a mentőállomás veszi át. A bajmoki és a csantavéri rendelő a megszokott rendszer szerint lesz nyitva. Szabadkán a Gyermekgyógyászat 8 és 24 óra között várja a kis pácienseket.

Május 1-én és 2-án minden postahivatal zárva tart, kivéve a horgosi és a kelebiai határátkelőkön lévők, amelyek folyamatosan dolgoznak. A Roda szupermarketben nyitva lesz a posta ezeken a napokon 8 és 20.30 között.

A gyógyszertár május elsején Szabadkán a Városházánál folyamatosan fog dolgozni, Palicson a gyógyszertár 9 és 17 óra között üzemel majd, május 2-án a csantavéri és a bajmoki gyógyszertár 8 és 13 óra között dolgozik.

Május 1-én és 2-án a szemetet nem szállítják el.

A Subotica Trans autóbuszai a vasárnapi menetrend szerint járnak, a Szabadka-Belgrád vonal pedig nem fog menni aznap.

Szabadka területén nem kell majd fizetni a parkolásért a következő két napban, május 3-tól kell a díjakat ismét fizetni.

A Park-Palics Kft. értesítése szerint május 1-én szerdán és 2-án csütörtökön, Palicson lezárják a forgalom elől a Spliti fasort, a Hegedűs József és a Penavin Olga utcát. Ezekbe csak a Park-Palics vállalat engedélyével rendelkezők hajthatnak be. A vállalat illetékesei ezen kívül felhívják a figyelmét minden Palicsra érkezőnek, hogy a Prezident hotel mögötti Rét utcában lévő parkolóhelyen 7 és 20 óra között parkolhatnak. A napi parkolójegy ára 200 dinár lesz a személygépkocsiknak, a buszoknak 500.

A mentősök, tűzoltók és a rendőrség is ügyletet tart a palicsi rendezvények idején. Arról, hogy mikor és hol találhatók az ügyeletesek, a Vigadó teraszán lévő tájékoztatási pultnál, valamint a Prezident szállóval szembeni Idegenforgalmi Információs Központban kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

majális
ünnep
ügyeletek

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44, Frissítve: 10:08

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.