Ugrás a tartalomra
gyógyszertár
Pannon RTV

Ünnepi ügyeletek május 1-én és 2-án

2019-04-30
16:55
Forrás
Pannon RTV
Szerbiában május elseje és másodika ünnepnap, így az intézmények vagy ügyeletet tartanak vagy nem dolgoznak.

A Szabadkai Egészségházak május 1-én és 2-án, meghatározott ügyeletben fogadják a betegeket. Az ügyeletes általános orvosok teljes munkaidővel dolgoznak a Karađorđe út 55. szám alatt megtalálható rendelőben 7 és este 20 óra között, az éjjeli ügyeletet 20 és 7 óra között a mentőállomás veszi át. A bajmoki és a csantavéri rendelő a megszokott rendszer szerint lesz nyitva. Szabadkán a Gyermekgyógyászat 8 és 24 óra között várja a kis pácienseket.

Május 1-én és 2-án minden postahivatal zárva tart, kivéve a horgosi és a kelebiai határátkelőkön lévők, amelyek folyamatosan dolgoznak. A Roda szupermarketben nyitva lesz a posta ezeken a napokon 8 és 20.30 között.

A gyógyszertár május elsején Szabadkán a Városházánál folyamatosan fog dolgozni, Palicson a gyógyszertár 9 és 17 óra között üzemel majd, május 2-án a csantavéri és a bajmoki gyógyszertár 8 és 13 óra között dolgozik.

Május 1-én és 2-án a szemetet nem szállítják el.

A Subotica Trans autóbuszai a vasárnapi menetrend szerint járnak, a Szabadka-Belgrád vonal pedig nem fog menni aznap.

Szabadka területén nem kell majd fizetni a parkolásért a következő két napban, május 3-tól kell a díjakat ismét fizetni.

A Park-Palics Kft. értesítése szerint május 1-én szerdán és 2-án csütörtökön, Palicson lezárják a forgalom elől a Spliti fasort, a Hegedűs József és a Penavin Olga utcát. Ezekbe csak a Park-Palics vállalat engedélyével rendelkezők hajthatnak be. A vállalat illetékesei ezen kívül felhívják a figyelmét minden Palicsra érkezőnek, hogy a Prezident hotel mögötti Rét utcában lévő parkolóhelyen 7 és 20 óra között parkolhatnak. A napi parkolójegy ára 200 dinár lesz a személygépkocsiknak, a buszoknak 500.

A mentősök, tűzoltók és a rendőrség is ügyletet tart a palicsi rendezvények idején. Arról, hogy mikor és hol találhatók az ügyeletesek, a Vigadó teraszán lévő tájékoztatási pultnál, valamint a Prezident szállóval szembeni Idegenforgalmi Információs Központban kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

majális
ünnep
ügyeletek

Most

Népszerű