Ugrás a tartalomra

Vajdaságban 738 új fertőzöttet regisztráltak

2021.02.23
08:52
Forrás
izjzv.org.rs
Növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma Vajdaságban. Egy nap alatt újabb 738 beteget regisztráltak a tartomány területén - tájékoztat a Vajdasági Közegészségügyi Intézet.

Ez a szám tegnap csak 282 volt. Jelentésükben az áll, hogy 32 községben és városban továbbra is rendkívüli a járványhelyzet, míg 13 helyen kedvezőtlen. Ezek közé tartozik például Csóka, Magyarkanizsa és Topolya. A legtöbb pozitív esetet továbbra is Újvidéken regisztrálják, most 221-et. Vajdaság területén 6377 aktív fertőzöttet tartanak nyilván.

Vajdaság
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-járvány

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.