Ugrás a tartalomra
Pixabay/BlenderTimer

Vajdaságban 738 új fertőzöttet regisztráltak

2021-02-23
08:52
Forrás
izjzv.org.rs
Növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma Vajdaságban. Egy nap alatt újabb 738 beteget regisztráltak a tartomány területén - tájékoztat a Vajdasági Közegészségügyi Intézet.

Ez a szám tegnap csak 282 volt. Jelentésükben az áll, hogy 32 községben és városban továbbra is rendkívüli a járványhelyzet, míg 13 helyen kedvezőtlen. Ezek közé tartozik például Csóka, Magyarkanizsa és Topolya. A legtöbb pozitív esetet továbbra is Újvidéken regisztrálják, most 221-et. Vajdaság területén 6377 aktív fertőzöttet tartanak nyilván.

Vajdaság
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-járvány

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.