Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

A vajdasági gerontológiai központokban nincs koronavírussal fertőzött személy

2020-03-29
16:37
2020-04-21
12:25
Ezt írja közleményében a tartományi polgári jogvédő. Az idősotthonokban és a hasonló intézményekben betartják a meghozott intézkedéseket, a központok megfelelően működnek.

Az ombudsman azt írja, a dolgozók is mindent megtesznek annak érdekében, hogy az otthonokban ne jelenjen meg a vírus. Felhívta a figyelmet arra is, hogy számos gazdasági szereplő vállalt szolidaritást, és biztosított a gerontológiai központok számára felszerelést, fertőtlenítőszert és más eszközöket. A tartományi polgári jogvédő felhívja a lakosok figyelmét, hogy maradéktalanul tartsanak be minden olyan intézkedést, amely a járvány terjedésének lassítására irányul.

Gerontológiai Központ
koronavírus
fertőzött
előírás
betartás
Vajdaság

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.