Ugrás a tartalomra

Vajdasági oktatási intézmények felújítását támogatja a tartomány

2023.05.24
13:08
2023.05.24
15:55
Forrás
Pannon RTV
Az ezzel kapcsolatos szerződéseket írták alá Újvidéken, összesen 83-at.

Emellett kiosztották a műszaki tervdokumentáció elkészítésére szánt támogatási szerződéseket 42 oktatási intézmény képviselőjének. Az illetékes tartományi titkárság megközelítőleg 200 millió dinárt különített el ezekre a célokra.

Reményeik szerint a pótköltségvetés után a második félévben is lesz egy hasonló pályázat, ahol további intézmények is kaphatnak támogatást – emelte ki Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár.

„A célunk eddig az volt, hogy minél több intézménynek tudjunk segítséget nyújtani, és ekkor arra kértük az intézményeket, hogy a pályázatok alkalmával figyeljenek oda, hogy részekre parciálisan osszák le a munkálatokat, így kisebb összegekből is meg tudjanak projekteket valósítani. A kontinuitás itt a fontos, mivel évről évre úgymond egy nagyobb projekt is megvalósul a végén, hiszen tartjuk az ígéretünket és minden évben biztosítjuk a pályázati eszközöket.”

Szakállas Zsolt
tartományi kormány
szerződés-aláírás
oktatási intézmény

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:23, Frissítve: 20:48

Egyre több alkoholt fogyasztanak a kiskorúak

Minden második szerbiai kiskorú átlagosan 13 éves korában próbálja ki először alkoholt, minden tizedik pedig havonta legalább egyszer iszik - ez derül ki a Batut Közegészségügyi Intézet adataiból.

Népszerű