Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdasági oktatási intézmények felújítását támogatja a tartomány

2023.05.24
13:08
2023.05.24
15:55
Forrás
Pannon RTV
Az ezzel kapcsolatos szerződéseket írták alá Újvidéken, összesen 83-at.

Emellett kiosztották a műszaki tervdokumentáció elkészítésére szánt támogatási szerződéseket 42 oktatási intézmény képviselőjének. Az illetékes tartományi titkárság megközelítőleg 200 millió dinárt különített el ezekre a célokra.

Reményeik szerint a pótköltségvetés után a második félévben is lesz egy hasonló pályázat, ahol további intézmények is kaphatnak támogatást – emelte ki Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár.

„A célunk eddig az volt, hogy minél több intézménynek tudjunk segítséget nyújtani, és ekkor arra kértük az intézményeket, hogy a pályázatok alkalmával figyeljenek oda, hogy részekre parciálisan osszák le a munkálatokat, így kisebb összegekből is meg tudjanak projekteket valósítani. A kontinuitás itt a fontos, mivel évről évre úgymond egy nagyobb projekt is megvalósul a végén, hiszen tartjuk az ígéretünket és minden évben biztosítjuk a pályázati eszközöket.”

Szakállas Zsolt
tartományi kormány
szerződés-aláírás
oktatási intézmény

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű